Vloeren
Vloeren geven extra comfort en creëren een warme sfeer in combinatie met de stretchtenten, maar beschermen tegelijkertijd uw ondergrond. Wij leveren de volgende vloersystemen.

Vlondervloer: De vlondervloer is een houten tentvloer die direct op de ondergrond wordt gelegd. Hierdoor loopt de vloer mee met de glooiing van de ondergrond. De vlondervloer is de meest verhuurde tentvloer.

Systeemvloer: De systeemvloer is een houten tentvloer die bestaat uit houden vlonderdelen en staalconstructie. Deze tentvloer is waterpas af te stellen. De systeemvloer wordt vooral gebruikt bij ongelijk terrein en bij luxe evenementen.

Zwaarlastvloer: De zwaarlastvloer bestaat uit grote vloerdelen (5×2,5m) en dient gelegd te worden met behulp van een ruwterrein heftruck. Deze tentvloer is waterpas af te stellen. Door het hoge gewicht van de vloerdelen kan de vloer gebruikt worden als verankering voor de stretchtent. De zwaarlastvloer wordt veelal gebruikt bij grote tenten of binnen beursgebouwen ter vervanging van de betonblokken

Verlichting
Led spots: Led spots zijn geschikt voor het sfeervol uitlichten van grotere objecten in alle kleurtinten. Wij montere ze meestal in de middenpalen en of zijpalen zodat ze op het tentdoek schijnen.

Prikkabel verlichting: De prikkabels worden gebruikt als sfeervolle verlichting rondom de tent of zelfs door de tent heen. Onze prikkabels hebben warm witte LED lampen.

Zijwanden
Onze sfeervolle zijwanden zijn modulair en voorzien van een oprolmogelijkheid. Zo kunt u zelf beslissen of u de tent dicht houdt of open zet.

Meubilair
Wij helpen graag om uw evenement onvergetelijk te maken! Wij bieden meubilair in diverse stijlen zoals strak, chic, industrieel en romantisch. Het assortiment hoogwaardige trouw – en evenement meubilair wordt met zorg voor u geselecteerd . Voor elk event of welke andere gelegenheid ook adviseren wij u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en onze webshop.

Neem contact op

Offerte aanvragen