FESTIVALS
FESTIVALS
previous arrow
next arrow
Slider

Festivals

Vandaag de dag zijn stretchtenten niet meer weg te denken op festivals. Huur een Stretchtent levert stretchtenten voor zowel grote als kleine festivals. Onze stretchtenten voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn voorzien van een Nederlands Tentboek conform NEN13782, samengesteld door ontwerp- en adviesbureau Tentech.

Toepassingen

Food
Food
Bar
Bar
Stage cover
Stage cover
Vip ruimte
Vip ruimte
Festivaltent
Festivaltent
Entree
Entree
Slider

Referenties

Loveland

“Na jaren met pagode tenten werken besloten om meer eigen karakter te geven aan onze festivals. Dat is goed realiseerbaar met stretchtenten van huur een stretchtent. Het geeft een mooie natuurlijke en vriendelijke uitstraling. De mensen achter huur een Stretchtenten zijn prettig om mee te werken. Daar begint het mee! Zij leveren kwaliteit en is een partij die grote aanvragen aan kan.


Organisaties die kwaliteit willen leveren zouden er verstandig aan doen om minimaal met deze partij te praten. Dan kom je er zelf snel achter wat dit waard is.’’

Veldhoven proeft

“Tijdens het culinaire evenement Veldhoven Proeft maken wij gebruik van de diensten van Huur een Stretchtent.
In het park geeft de stretchtent het gevoel van buiten zijn.
Huur een Stretchtent is een betrouwbare en professionele partij, die de gemaakte afspraken nakomt.


Zij werken met materialen van hoge kwaliteit en het ziet er altijd prachtig uit.
Een aanrader voor ieder evenement wat denkt aan stretchtenten!”

Xsense

“Wij gebruiken de stretchtenten voor verschillende festivals. Huur een stretchtent is een fijne partner om mee samen te werken. De communicatie is perfect, prijs kwaliteit is in orde en de tenten zien er altijd netjes schoon uit.


De op- en afbouw afspraken worden altijd nagekomen. Zij denken altijd met ons mee en zorgen ervoor dat de verschillen area’s overkapt kunnen worden met op maat gemaakte tenten”

Slider

Wij leveren o.a. aan:

Slider
Logo marienhof
Logo art
Logo jaarbeurs
Slider

Waarom Huur een Stretchtent

De stretchtent is een stijlvolle eyecatcher voor festivals, business events, bruiloften, culinaire events, beurzen, restaurants, etc. Wij denken graag (creatief) met u mee, zijn flexibel in de planning en wij verzorgen voor u de volledige op- en afbouw. Onze stretchtent specialisten staan u graag te woord om u volledig advies op maat te geven.

Neem contact op

Offerte aanvragen