BRUILOFTEN
BRUILOFTEN
previous arrow
next arrow
Slider

Bruiloften

Jullie gaan trouwen! Hoe leuk en uniek om dat op een prachtige buitenlocatie te doen? Trouwen, dineren en feesten onder een stretchtent maakt van jullie grote dag een onvergetelijke. Ook als het regent zit je onder een stretchtent heerlijk droog. Weer of geen weer, buiten trouwen kan altijd! Nu ook leverbaar met (mooie) zijwanden.

Toepassingen

Diner
festivalbruiloft
Feest
angela bloemsaat festival bruiloft
Ceremonie
Receptie
Slider

Referenties

Van de Pol Catering

“Wij hebben het geluk dat onze leverancier van stretchtenten bij ons om de hoek zit.
Onze ervaringen met Huur een stretchtent zijn louter positief. Wij schakelen Huur een stretchtent in voor tuinfeesten, bruiloften en zakelijke events.


Voor een bruiloft in een wijngaard hadden wij een stretchtent nodig die waterdicht gekoppeld moest worden aan een bestaand prieel. Dit hebben zij keurig voor ons verzorgd.
Communicatie verloopt altijd soepel en tenten worden op afgesproken tijd geplaatst en afgebroken.
De kwaliteit en uitstraling van de tenten passen bij ons als cateraar in midden- en hogere segment”

DCRT

"Voor diverse evenementen hebben wij met veel plezier de stretch tenten van Huur een Stretchtent ingezet. Met veel enthousiasme wordt er altijd een offerte op maat gemaakt en is het overleg met sales zeer prettig en gemakkelijk.


De flexibiliteit van het personeel en de goede kwaliteit van de tenten maakt dat wij graag steeds weer kiezen voor een stretchtent van Huur een Stretch tent."

Buitenplaats Amerongen

“Huur een Stretchtent is een prettige partner voor ons als bedrijf. Ze denken goed mee over de juiste passende oplossingen op onze verschillende locaties. De overkappingen zijn goed onderhouden en van goede kwaliteit. Het contact met Huur een Stretchtent verloopt altijd goed en prettig.


Er zijn korte lijnen en antwoord op vragen en offerte aanvragen volgen altijd snel en duidelijk. Kortom een prettige partner die we zeer waarderen en zeker aanraden.”

Slider

Wij leveren o.a. aan:

Logo marienhof
Slider
Logo marienhof
Logo art
Logo jaarbeurs
Slider

Waarom Huur een Stretchtent

De stretchtent is een stijlvolle eyecatcher voor festivals, business events, bruiloften, culinaire events, beurzen, restaurants, etc. Wij denken graag (creatief) met u mee, zijn flexibel in de planning en wij verzorgen voor u de volledige op- en afbouw. Onze stretchtent specialisten staan u graag te woord om u volledig advies op maat te geven.

Neem contact op

Offerte aanvragen